Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Italiaans Beginners A1 Deel 2

Inhoud: In deze cursus leer je de basiskennis van het Italiaans waarbij het onderdeel Spreken centraal staat. Na afloop kun je eenvoudige, korte gesprekken voeren in het Italiaans, en korte teksten lezen en begrijpen. Aan het eind van dit tweede deel van de cursus beheers je bij benadering het Italiaans op A1 niveau van het Europees Referentiekader voor talen. 

Europees Referentiekader Talen (ERK)
Alle cursussen van Hart worden gegeven conform het Europees Referentiekader Talen.

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Italiaans Beginners A1 Deel 1 heeft gevolgd of door zelfstudie enige basiskennis heeft van het Italiaans.

Lesfrequentie en tijd: De cursus duurt 15 weken. U hebt 1 x per week les.
De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Con Piacere 1 (tekstboek met online audio)
ISBN: 9789460304743
Prijs: € 36,80 (prijzen onder voorbehoud)

Con Piacere 1 (werkboek met online audio)
ISBN 9789460304804
Prijs: € 33,20 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf de lesboeken aan te schaffen. Je kunt de boeken bestellen bij www.intertaal.nl,
www.bol.com of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.

Praktisch

Als het vanwege uitzonderlijke omstandigheden niet mogelijk is om de lessen te laten plaatsvinden op onze leslocaties dan zullen de lessen online gegeven of voortgezet worden.