Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Italiaans Beginners A2 Deel 1

Inhoud: In deze cursus Italiaans bouw je uw basiskennis van het Italiaans verder uit op een beginnersniveau. Ook in deze cursus staat het onderdeel Spreken centraal. De cursus Italiaans Beginners A2 Deel 1 bereidt je voor op de vervolgcursus Italiaans Beginners A2 Deel 2. 

Europees Referentiekader Talen (ERK)
Alle cursussen van Hart worden gegeven conform het Europees Referentiekader Talen.

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Italiaans Beginners A1 Deel 2 heeft gevolgd of door zelfstudie het Italiaans beheerst op een A1 niveau.

Lesfrequentie en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Con Piacere 2 (tekstboek met audio CD)
ISBN: 9789460304750
Prijs: € 36,80 (prijzen onder voorbehoud)

Con Piacere 2 (werkboek met audio CD)
ISBN: 9789460304811
Prijs: € 33,20 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf de lesboeken aan te schaffen. Je kunt de boeken bestellen bij www.intertaal.nl, www.bol.com of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.

Praktisch

Als het vanwege uitzonderlijke omstandigheden niet mogelijk is om de lessen te laten plaatsvinden op onze leslocaties dan zullen de lessen online gegeven of voortgezet worden.