Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Frans Beginners A2 Deel 1

Inhoud: In deze cursus bouwt je jouw basiskennis van het Frans verder uit op een beginnersniveau. Frans spreken krijgt veel aandacht. De cursus Frans Beginners A2 Deel 1 bereidt je voor op de vervolgcursus Frans Beginners A2 Deel 2.

Europees Referentiekader Talen (ERK)
Alle cursussen van Hart worden gegeven conform het Europees Referentiekader Talen.

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die door (zelf)studie het Frans op een A1 niveau beheerst.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op maandagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Voyages 2 Tekstboek
ISBN: 9789462930230
Prijs: € 37,60 (prijzen onder voorbehoud)

Voyages 2 Werkboek
ISBN: 9789462930247
Prijs: € 24,70 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf de lesboeken aan te schaffen. Je kunt het lesboek bestellen bij www.intertaal.nl, www.bol.com of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3.

Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.

Praktisch

Als het vanwege uitzonderlijke omstandigheden niet mogelijk is om de lessen te laten plaatsvinden op onze leslocaties dan zullen de lessen online gegeven of voortgezet worden.