Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Duits Beginners A2 Deel 1

Inhoud: In deze cursus bouw je jouw basiskennis van het Duits verder uit op een beginnersniveau. Duits spreken krijgt veel aandacht. De cursus Duits Beginners A2 Deel 1 bereidt je voor op de vervolgcursus Duits Beginners A2 Deel 2.

Europees Referentiekader Talen (ERK)
Alle cursussen van Hart worden gegeven conform het Europees Referentiekader Talen.

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die door (zelf)studie het Duits beheerst op een A1 niveau.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op maandagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Begegnungen, Integriertes Kurs- und Arbeitsbuch A2+, (plus 2 audio-CD´s)
ISBN: 9783929526899
Prijs: € 26,00 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf het lesboek aan te schaffen. Je kunt het lesboek bestellen bij www.intertaal.nlwww.bol.com of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3.

Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.

Praktisch

Als het vanwege uitzonderlijke omstandigheden niet mogelijk is om de lessen te laten plaatsvinden op onze leslocaties dan zullen de lessen online gegeven of voortgezet worden.