Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Deens beginners A1 Deel 1

Inhoud: In deze cursus leer je de basiskennis van het Deens waarbij het onderdeel Spreken centraal staat. Na afloop kun je eenvoudige, korte gesprekken voeren in het Deens, makkelijke teksten lezen en begrijpen. De cursus Deens voor beginners A1 Deel 1 bereid je voor op de vervolgcursus Deens Beginners A1 Deel 2. 

Europees Referentiekader Talen (ERK)
Alle cursussen van Hart worden gegeven conform het Europees Referentiekader Talen.

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die zich de basiskennis van het Deens wil eigen maken en geen of bijna geen kennis heeft van het Deens.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op maandagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Aktivt Dansk
ISBN 9788763603058
Prijs: ca. € 72,65 (prijzen onder voorbehoud)
Het lesboek wordt geleverd door Hart. De kosten zijn niet inbegrepen in de cursusprijs, maar worden apart aan je gefactureerd.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.

Praktisch

Als het vanwege uitzonderlijke omstandigheden niet mogelijk is om de lessen te laten plaatsvinden op onze leslocaties dan zullen de lessen online gegeven of voortgezet worden.