Ga direct naar inhoud

Deze cursus is erop gericht om heerlijk te kunnen dansen in afstemming met wat er op dat moment in jezelf beweegt. Thema's en begeleiding ondersteunen je om je dans te inspireren en te verdiepen.

In de dans word je uitgenodigd om je levensenergie volop te laten stromen. Het maakt je wakker en vol leven. Het totaal opgaan in de dans brengt je dieper in je lijf en in je hart. Tijdens de dans kunnen we de eenheid die we zijn beleven. Je wordt als het ware gedragen door de muziek en je eigen dans. De golf ervaart zichzelf niet meer alleen als golf, maar gaat op in de onmetelijke wijsheid en diepte van de oceaan. Overgave aan de dans brengt je in contact met het onbeweeglijke en onveranderlijke in jezelf; je essentie. Die wakkergemaakte energie neem je mee naar binnen om in het Zijn te vertoeven. Meditatie is helemaal hier zijn, thuiskomen in jezelf en zijn met wat is. Gegrond en aanwezig, of je nu stil zit, danst of op je werk bent. Hier wordt de dans meditatie en meditatie een dans.

De ene keer zal je dans dynamischer zijn, de andere keer zachter of ingetogener. Elke avond is weer anders. 

Je leert om vertrouwd te worden met het volgen van je eigen energie en dit vorm te geven in je leven.

Praktisch

De lessen vinden één keer in de twee weken plaats.

Lesdata
15 + 29 januari
12 + 26 februari
12 + 26 maart
9 + 23 april
7 + 21 mei
4 + 18 juni

Het is mogelijk om eenmalig een open les op 15 januari mee te doen om kennis te maken. Kosten voor een open les zijn 15 euro. Als je daarna besluit om door te gaan kun je die 15 van het totaalbedrag aftrekken.

Deze cursus is open voor zowel mensen met als zonder ervaring.