Ga direct naar inhoud

Inhoud: In deze cursus bouw je verder aan je vaardigheden in het Duits op een B1 niveau. Je breidt je woordenschat verder uit en leert de grammaticale regels correct toepassen. Duits spreken krijgt veel aandacht. De cursus Duits Gevorderden B1 Deel 1 bereidt je voor op de vervolgcursus Duits Gevorderden B1 Deel 2. (Meer informatie over de niveaus van het Europees Referentiekader voor talen).

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Duits Beginners A2 heeft gevolgd of door zelfstudie het Duits beheerst op een A2 niveau.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op woensdagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Begegnungen, Kurs- Und Arbeitsbuch B1+ mit 2 Cds
ISBN: 3941323202
Prijs: € 33,00 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf het lesboek aan te schaffen. Je kunt het lesboek bestellen bij www.intertaal.nl, www.bol.com of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Intake: Voor deze cursus is een intake vereist. Heb je onlangs een A2 cursus afgerond bij Hart dan hoef je geen intake te doen. Zie hieronder voor de data en tijden van de intakes.

Intake datum:
Start cursus: 19-9-2018 >> Intake: 3-9-2018
Tijd: 19:00

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.