Ga direct naar inhoudDuits Gevorderden B1 Deel 2

Inhoud: In deze cursus bouw je verder aan vaardigheden in het Duits op een B1 niveau. Je breidt je woordenschat verder uit en leert de grammaticale regels correct toepassen. Duits spreken krijgt veel aandacht. Aan het eind van dit tweede deel van de cursus beheers je bij benadering het Duits op het B1 niveau van het Europees Referentiekader voor talen. (Klik hier voor meer informatie over de niveaus van het Europees Referentiekader voor talen).

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die het Duits op een A2+ niveau beheerst.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op woensdagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Begegnungen, Kurs- Und Arbeitsbuch B1+ mit 2 Cds
ISBN: 3941323202
Prijs: € 26,00 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf het lesboek aan te schaffen. Je kunt het lesboek bestellen bij www.intertaal.nlwww.bol.com of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3.

Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.