Ga direct naar inhoud

Yvonne Sonneveld gaat met kinderen van 5 tot 7 jaar aan de slag om spelenderwijs het gehoor en de stem te 'slijpen': zingen, luisteren, overnemen en zelf verzinnen.

Via ritmische oefeningen met het lijf of kleine instrumenten wordt het ritme en maatgevoel en de motoriek van de kinderen aangesproken. We bewegen en dansen natuurlijk ook op korte stukjes muziek.

Met de 5 tot 7 jarigen werken we met vele kleine instrumenten, zogenaamde Orff-instrumentarium. Het accent ligt hier op spelenderwijs en in allerlei vormen met muziek bezig zijn. Het met plezier samen muziek maken staat voorop.

Naast deze cursus geeft Yvonne ook de cursus Muziekinstrumenten Ontdekkingsreis voor 7-9 jarigen. 

Slotles
Bij de slotles zijn ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's en vriendjes en
vriendinnetjes van harte welkom.

Eerst kennismaken?
Op woensdag 18 september 2019 is er de mogelijkheid deel te nemen aan een proefles. Je kunt je hiervoor opgeven bij Yvonne Sonneveld via 06-38 46 35 43.

Praktisch

Proefles: 18 september 15.00 uur

Jeugdcultuurfonds
Voor mensen met een smalle beurs is er de mogelijkheide een beroep te doen op het Jeugdcultuurfonds (voor kinderen van 4 tot 18 jaar): www.jeugdcultuurfonds.nl.

Vereniging Hart Muziekschool
Yvonne Sonneveld is aangesloten bij de Vereniging Hart Muziekschool. Klik op de aanmeldknop om contact op te nemen met de docent voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden.