Ga direct naar inhoud

Op dit moment wordt deze cursus niet aangeboden

Inhoud: In deze cursus leer je de basisvaardigheden in het Russisch waarbij het onderdeel Spreken centraal staat. Na afloop kun je eenvoudige, korte gesprekken voeren in het Russisch en korte teksten lezen en begrijpen. Aan het eind van dit tweede deel van de cursus beheers je bij benadering het Russisch op A1 niveau van het Europees Referentiekader voor talen.

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Russisch Beginners A1 Deel 1 heeft gevolgd of door zelfstudie enige kennis van het Russisch heeft.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op maandagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Pasport v Rossiju (Paspoort voor Rusland) Tekstboek 1
ISBN: 9789061433491
Prijs: € 37,50 (de prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud)

Je dient zelf de lesboeken aan te schaffen. Je kunt de boeken bestellen bij www.bol.comwww.intertaal.nl, www.pegasusboek.nl of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.