Ga direct naar inhoud

Spaans Beginners A1 Deel 2

Inhoud: In deze cursus Spaans leer je de basiskennis van het Spaans waarbij het onderdeel Spreken centraal staat. Na afloop kun je eenvoudige, korte gesprekken voeren in het Spaans, makkelijke teksten lezen en begrijpen. Aan het eind van dit tweede deel van de cursus beheers je het Spaans op A1 niveau van het Europees Referentiekader voor talen. (Klik hier voor meer informatie over de niveaus van het Europees Referentiekader voor talen).

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Spaans Beginners A1 Deel 1 heeft gevolgd of door zelfstudie enige voorkennis heeft van de Spaanse taal.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op maandagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Con gusto 1 (tekstboek + online audio)
ISBN: 9789462934474
Prijs: € 38,00 (prijzen onder voorbehoud)

Con gusto 1 (werkboek + audio cd)
ISBN: 9789460301223
Prijs: € 33,50 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf de lesboeken aan te schaffen. Je kunt de boeken bestellen bij www.intertaal.nl, www.bol.com of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.