Ga direct naar inhoud

Spaans Beginners A2 Deel 2

Inhoud: In deze cursus Spaans bouw je jouw basiskennis van het Spaans verder uit tot het beginnersniveau A2. Ook in deze cursus staat het onderdeel Spreken centraal. Aan het eind van dit tweede deel van de cursus beheers je het Spaans op A2 niveau van het Europees Referentiekader voor talen. (Klik hier voor meer informatie over de niveaus van het Europees Referentiekader voor talen).

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Spaans Beginners A2 Deel 1 heeft gevolgd of door zelfstudie het Spaans beheerst op een A1+ niveau.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op woensdagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Con gusto 2 (tekstboek + audio cd)
ISBN: 9789460301247
Prijs: € 38,00 (prijzen onder voorbehoud)

Con gusto 2 (werkboek + audio cd)
ISBN: 9789460301254
Prijs: € 35,00 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf de lesboeken aan te schaffen. Je kunt de boeken bestellen bij www.bol.com en www.intertaal.nl of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.