CashBack

CashBack-regeling seizoen 2017|2018
Voor leerlingen tot 18 jaar van Vereniging Hart Muziekschool
Direct aanvragen? Onderaan deze pagina vind je het aanvraagformulier.

Stichting Hart en Vereniging Hart Muziekschool willen het muziekonderwijs aan leerlingen tot 18 jaar stimuleren. Daartoe is de CashBack-regeling in het leven geroepen. Leerlingen die bij aanvang van de cursus onder de 18 jaar zijn en die lessen volgen bij docenten van de Vereniging Hart Muziekschool, kunnen bij Stichting Hart onder bepaalde voorwaarden een deel van het lesgeld gecompenseerd krijgen.

Hoe werkt deze CashBack-regeling?

Individuele -, duo- of groepslessen muziek of zang
1) Eerstejaarsleerlingen dit zijn leerlingen onder de 18 jaar die na 8 december 2016 en vóór 21 oktober 2017 met een jaarcursus muziek zijn begonnen bij een docent van Vereniging Hart Muziekschool. Zij ontvangen € 110,-.

2) Tweedejaarsleerlingen dit zijn leerlingen onder de 18 jaar die tussen 1 januari 2016 en 7 december 2016 met een jaarcursus muziek zijn begonnen bij een docent van Vereniging Hart Muziekschool en die hun lessen daarna onafgebroken hebben voortgezet. Zij ontvangen € 80,-

3) Derdejaarsleerlingen dit zijn leerlingen onder de 18 jaar die tussen 1 januari 2015 en 31 december 2015 met een jaarcursus muziek zijn begonnen bij Vereniging Hart Muziekschool en die hun lessen daarna onafgebroken hebben voortgezet. Zij ontvangen € 60,-.

Samenspel
De regeling is voor alle leerlingen onder de 18 jaar die deelnemen aan een ensemble of samenspel bij een docent van Vereniging Hart Muziekschool.

De volgende voorwaarden gelden:

  •  24 of méér weken ensemble/samenspel: €110 CashBack
  • 12 t/m 23 weken ensemble/samenspel : €60 CashBack
  • 1 t/m 11 weken ensemble/samenspel: geen CashBack

De procedure
1. Iedereen die aan bovenstaande voorwaarden voldoet kan vóór 21 oktober 2017 online de CashBack-aanvragen bij Stichting Hart via www.hart-haarlem.nl
2. De aanmeldingen worden door Hart verzameld. Hart registreert de gegevens van de betreffende leerling en controleert de aanvragen op juistheid bij de docent. De CashBack bedragen worden alleen toegekend als de leerling staat ingeschreven bij de docent en de docent op verzoek een kopiefactuur van de lessen kan overleggen aan Stichting Hart.
3. De regeling als geheel kent een maximum bedrag per cursusjaar. Hart hanteert het principe op=op. Toekenning en uitkering geschiedt op basis van datum van de aanvraag.
4. Aanvragen die na de sluitingsdatum binnenkomen worden niet in behandeling genomen.
5. CashBack aanvragen voor instrumentale-/vocale lessen én samenspel is mogelijk.
6. Indien leerlingen ook via het Jeugdcultuurfonds subsidie ontvangen geeft de docent dit door aan Hart. Het CashBack bedrag kan daardoor lager zijn. Het minimale door de lesgeldplichtige te betalen lesgeld moet €0,- zijn.
7. Uitbetaling door Stichting Hart aan de lesgeldplichtige geschiedt tussen 1 en 15 december 2017.

Voor vragen over deze regeling kunt u mailen naar Irma Bexkens: ibexkens@hart-haarlem.nl

CashBack aanvragen? Vul het formulier in.