Ga direct naar inhoud

Het Mysterie van de Grote Mensen

De één verzamelt voetbalplaatjes, de ander schelpen. Maar Jo (7) heeft een andere fascinatie: hij verzamelt
volwassenen en stopt ze in een schoenendoos. Door ze te begluren probeert hij al hun geheimen te ontrafelen. Wat doen je ouders als jij slaapt? En waar blijven overblijfmoeders na het overblijven? Je ziet het in Het Mysterie van de Grote Mensen.

Jo spiekt dag en nacht door de gaatjes van zijn schoenendoos naar de Grote Mensen om erachter te komen wat hun geheimen zijn. Maar Jo’s volwassenen zijn bepaald geen makkelijke huisdieren. Af en toe, als Jo even niet oplet, ontsnapt er zelfs eentje uit zijn schoenendoos. Wat in de voorstelling begint met Jo en z’n doos, transformeert tot een illusionistisch schouwspel waarbij volwassenen in alle hoeken verschijnen en verdwijnen ... Lukt het Jo om zijn Grote Mensen in toom te houden?

Bijzonderheden

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: Opgroeien
Duur: 60 minuten

Voorwaarden

De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Aanvullende workshop

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Stip producties. De kosten komen voor rekening van de school.

Evaluatie

Graag horen wij je mening over de voorstelling. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Meer informatie

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5530414.