Ga direct naar inhoud

CultuurMenu (155)

Het CultuurMenu is een structureel cultuurprogramma met kwaliteit voor basisscholen in de gemeenten Haarlem, Zandvoort, Heemstede en Bloemendaal. Leerlingen van de 87 deelnemende scholen komen gedurende de basisschoolperiode in aanraking met erfgoed en diverse kunstdisciplines, zoals theater, dans, muziek, literatuur, beeldende kunst en audiovisuele vorming.

Uit een ruim aanbod kiezen scholen voor elke groep elk jaar één activiteit. Met het CultuurMenu realiseert Hart in samenwerking met partners een goede basis voor cultuuronderwijs voor scholen, met zowel actieve als receptieve activiteiten. Het CultuurMenu wordt gefinancierd met subsidie van de gemeenten en een bijdrage van de scholen.

Wil je meer weten over het CultuurMenu? Lees dan de achtergrondinformatie.

Informatie voor scholen, ouders/verzorgers en belangstellenden


CultuurMenu 2020-2021
Het programma voor 2020-2021 is onderaan deze pagina te zien. Leerkrachten kunnen de activiteiten bekijken en overleggen. Van 9 maart tot en met 17 april kunnen cultuurcoördinatoren de keuze insturen. Hiervoor ontvangen zij een uitnodiging per e-mail.

Programma per school
Bezoekt jouw zoon/dochter een activiteit in het kader van het CultuurMenu? Bekijk dan het programma per school

Aanbieder of subsidiegever?
Ben je aanbieder of subsidiegever en wil je opzoeken welke activiteiten er per wijk worden aangeboden? Bekijk dan het CultuurMenu per Wijk.

Evaluatie voorjaar 2019
Scholen geven het CultuurMenu een gemiddeld rapportcijfer van 8,2:
Evaluatie CultuurMenu voorjaar 2019

Er zijn nog geen resultaten. Kies eerst een school.