Ga direct naar inhoud

Taaldans en Rekendans (een kennismaking)

Bewegend leren voor het jonge kind. In deze creatieve en fantasievolle workshop worden taal- en rekendoelen dansend aangeboden. De vakdocent stemt een thema en een SLO-doel af met de leerkracht van de groep en zal samen met de leerlingen al dansend aan de slag gaan met woordenschat, taal- en rekendoelen en de motorische ontwikkeling. Wanneer deze workshop smaakt naar meer taal- en rekendans, dan kunnen we je in contact brengen met de docent. De kosten komen voor rekening van de school.

Bijzonderheden

Doel: Aan het einde van deze workshop hebben de leerlingen zich de aangeboden leerstof eigen gemaakt door middel van bewegend leren.
Trefwoorden:
taal, rekenen, bewegend leren, dans, creatief
Kunstenaar in de Klas:
Debbie van den Bosch
Duur: 45 minuten

Voorwaarden

De school beschikt over een speellokaal en/of gymzaal. Debbie is alleen beschikbaar op donderdagen en vrijdagen. Taaldans en rekendans is alleen beschikbaar in het voorjaar. In de zaal zijn banken, matten en hoepels aanwezig.

Evaluatie

Graag horen wij je mening over deze activiteit. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Meer informatie

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5530414.