Ga direct naar inhoud

Wat wil jij later worden?

In deze energieke dansworkshop komen de leukste beroepen voorbij! Dans jij als een stoere brandweerman, bierenarts of ben je liever kok? Op een verhalende en creatieve wijze worden de beginselen van dans bijgebracht. Door middel van bewegingsopdrachten, speelse materialen en korte danscombinaties werken we aan muzikaliteit, motoriek, expressie, durf en dansplezier.

Bijzonderheden

Doel: Aan het eind van deze workshop hebben de leerlingen samen naar een eindresultaat toegewerkt. Het openen van de koffer. De leerlingen krijgen een reeks bewegingen aangeleerd die ze reproduceren. Daarnaast leren ze vrij bewegen tijdens 'los met lasers'. De verbeelding, motoriek en muzikaliteit worden gestimuleerd en geactiveerd in deze creatieve workshop vol spanning en interactie.
Trefwoorden:
Dans, theater, Beroepen, Kinderboekenweek, Kunst
Kunstenaar in de Klas:
Halte 6
Duur: 45 minuten

Voorwaarden

De school beschikt over een speellokaal en/of gymzaal.

Evaluatie

Graag horen wij je mening over deze activiteit. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5530414.

Meer informatie