Boek eenvoudig een muzikale workshopdag bij het Slachthuis in Haarlem Oost. Kies een datum, vul het aanvraagformulier in en Hart doet de rest. Zo plan je eenvoudig een leuke, leerzame en bovenal muzikale dag voor jouw leerlingen.

Band Tour

De Band Tour kan worden geboekt door middelbare scholen en door basisscholen. Tijdens de Band Tour komt de klas van circa 30 leerlingen naar het Slachthuis in Haarlem Oost. Zij touren in groepjes langs drie muzikale workshops over melodie, harmonie en ritme. De tour sluit af met een samenspel, waarin de leerlingen met elkaar als echte band de opgedane kennis en vaardigheden in praktijk brengen met een popsong.

Meer interesse in culturele workshops van verschillende disciplines? Lees meer over de Art Tour.

Kosten
De Band Tour kun je boeken voor €800 per klas. Je kunt met de CJP Cultuurkaart betalen.

Wil je een Band Tour boeken voor meerdere klassen? Vraag je een workshopdag op maat aan bij Eske Scheele via escheele@hart-haarlem.nl of telefoonnummer 023 5530412.

Vraag aan
Interesse? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier voor de Band Tour in en wij nemen snel contact met je op. Wij adviseren om minimaal 6 weken van te voren het formulier te versturen.

Evaluatie
Heeft jouw school deelgenomen aan de Band Tour? Dan zijn we benieuwd naar de ervaringen. Hier vul je de evaluatie van Band Tour in.

Deel dit