Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

HIT

Hé middelbare scholier! Gaat jouw hart sneller kloppen van het maken van video’s, spelen met taal of raggen op je mengpaneel? Wil jij meer doen met je naaimachine, cello of imitatiekunsten? Schrijf je dan nu in voor het Haarlems Interscholair Toernooi (HIT)! Wij zoeken creatievelingen voor de disciplines: Dans, Muziek, Theater, Spoken Word, Fashion, Beeldende Kunst en Beeld en Geluid. Samen met ervaren professionals én professionals in opleiding zet je een volgende stap en wie weet draaf je zo door naar een groot Haarlems podium.

HIT awards, exposities en optredens

Per categorie maak je kans op de felbegeerde HIT award! Maar natuurlijk draait het bij het HIT om meer dan alleen die award. We helpen je graag om talent te ontwikkelen, zodat je een volgende stap kunt zetten. Bijvoorbeeld met expositie gelegenheden en optredens op de kleinere, maar ook grotere podia in Haarlem. Denk aan K-day, Bevrijdingspop, Zomer in de Zaanen, Houtfestival, Spaarnestad Concert, Kunstlijn en Radio Haarlem 105. Daarnaast kijken we graag of we je met nieuwe projecten of andere professionals in contact kunnen brengen.

Inschrijven HIT 2022

Helaas is de inschrijfperiode voor dit jaar (2021) al verlopen. Wil je niets missen over de inschrijfmogelijkheden voor 2022? Stuur dan een email naar hit@hart-haarlem.nl.

Talent in beeld

Bekijk hier alle video's over het HIT 2021 van de YouTube serie Talent in Beeld.

Deel dit