Voor leerlingen (0)

HIT
Jij hebt talent! Speel jij de sterren van de hemel, of maak jij met je vrienden vette choreografieën?
HIT biedt je een podium. Ieder jaar tonen honderden jongeren hun talent op Haarlems grote podia.
Je kunt meedoen in de categorieën Bands, Singer-songwriters, Klassieke muziek, Spoken Word/Poëzie, Kleinkunst, Dans en Beeldende Kunst!

Wil jij meedoen aan HIT? Dat vinden wij te gek!
Je kunt je inschrijven als je van je docent op school een nominatie ticket voor HIT hebt ontvangen! Het is dus erg belangrijk dat je op school laat weten dat je mee wilt doen aan HIT!
Heb jij al een nominatie ticket weten te bemachtigen, schrijf je dan voor 1 maart in op deze site! Inschrijven voor HIT 2019 kan vanaf september 2018.

Als je je hebt opgegeven krijg je meer info over de voorronde van HIT! De voorronde bestaat uit een MasterClass die wordt gegeven door toffe professionals. Zij geven je waardevolle tips om je performance te verbeteren. Daarna hoor je of je mag optreden tijdens één van de finale avonden in het Patronaat, de Philharmonie of de Toneelschuur!

Wat kun je eigenlijk winnen?
De HIT trofee wil je gewoon hebben! Een pronkstuk voor op iedere kamer! Maar natuurlijk draait het bij HIT om meer dan alleen de prijs. Wij geloven er namelijk in dat het voor jou veel leuker is om als winnaar van HIT regelmatig te kunnen optreden. Je doet ervaring op op diverse kleine en grotere podia. We bieden winnaars zoveel mogelijk optredens aan, je bepaalt natuurlijk zelf wat je wilt doen.
Denk aan K-day, Bevrijdingspop, Zomer in de Zaanen, Kunstlijn, Radio Haarlem 105.

Tot ziens bij HIT 2019!

Geen resultaten om weer te geven.