Geef je nu op voor naschoolse muziekles in Haarlem Noord vanaf januari 2024. De lessen worden gegeven op verschillende basisscholen in de wijk, lees verder en schrijf je in vóór 6 januari 2024. Vol=vol

De inschrijving voor de muzieklessen in Boerhaavewijk gaat via School in de Wijk.

Speelt jouw kind al een instrument? Kijk dan ook eens naar YO Haarlem. Young Orchestra Haarlem is een orkest speciaal voor kinderen die (binnenkort) de overstap maken naar de middelbare school. In het orkest zitten jongeren tussen de 10 en 18 jaar.

Wijkorkest Zomer in de Zanen Festival
Wijkorkest bij het festival Zomer in de Zanen 2023

Naschoolse muziekles

Alle kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor naschoolse muzieklessen op een instrument op een school in Haarlem Noord of Schalkwijk. Zij krijgen wekelijks les op het instrument in een klein groepje en gaan een aantal keer met kinderen uit de wijk samenspelen in een echt orkest.

De lessen worden georganiseerd door Hart in samenwerking met een aantal scholen uit de wijk. Leerlingen van deelnemende “Muziek in de Wijk” scholen krijgen korting op het lesgeld. Kinderen van andere scholen zijn ook van harte welkom om mee te doen. Ouders kunnen kinderen aanmelden zonder tussenkomst van school. Kies hieronder in welke wijk jouw kind de muzieklessen wil volgen en schrijf hem/haar in.

Als je nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met wijkorkest@hart-haarlem.nl. Hopelijk tot snel bij de naschoolse muzieklessen!