Hart MuziekLab organiseert muziekles op jouw school. Onder schooltijd, maar ook na schooltijd!

Muziekles op een instrument
MuziekLab biedt lessen aan op diverse instrumenten. Je krijgt les in kleine groepjes. De lessen worden na schooltijd gegeven op een school in de wijk, door professionele muziekdocenten van Hart. De instrumenten in de les worden verzorgd door MuziekLab.

Speel mee in het wijkorkest
Alle kinderen uit de naschoolse lessen gaan samenspelen in een echt orkest. In het orkest spelen we verschillende liedjes en werken we toe naar een optreden.

Wat kost het?
Hart organiseert deze muzieklessen in samenwerking met scholen uit de wijk. We kunnen de lessen aanbieden tegen een gereduceerd tarief dankzij subsidie van de Gemeente Haarlem. De kosten verschillen per wijk of school.

Wijkorkest Zomer in de Zaanen Festival
Wijkorkest De Jonge Muggen bij het buurtfestival Zomer in de Zaanen 2023

Haarlem Noord

Instrumenten
In Haarlem Noord zijn er lessen voor klarinet, saxofoon, viool, cello, gitaar en keyboard.

Aanmelden
Je kunt starten na de zomer- en de kerstvakantie. Je kunt je binnenkort aanmelden voor de naschoolse muziekles in Haarlem Noord. Start van de lessen is 8 oktober en je schrijft je in voor een reeks van 10 lessen tot de kerstvakantie. Na de kerstvakantie start een nieuwe reeks van 18 lessen tot de zomervakantie.

Kosten
Een les kost €5,- voor leerlingen van de Wilgenhoek, Cirkel en Willem van Oranjeschool. Leerlingen van andere scholen zijn ook van harte welkom om zich in te schrijven. Zij betalen €10,- per les.

Contact

Als je nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met wijkorkest@hart-haarlem.nl. Hopelijk tot snel bij de naschoolse muzieklessen!