HIT

HIT is het jaarlijkse talentontwikkelingsprogramma voor leerlingen van 12 tot 18 jaar in de regio Zuid-Kennemerland. Als deelnemende school mogen al jouw leerlingen die zich creatief willen ontwikkelen meedoen aan HIT. Deelnemers krijgen de kans om zichzelf en hun werk te presenteren en exposeren op een van de grote én kleine Haarlemse podia.

> Meer over HIT

CKV-dag | Workshopcaroussel

Boek eenvoudig bij Hart een CKV-dag, -middag of -ochtend. We bieden twee varianten workshoppakketten, waarbij leerlingen op laagdrempelige wijze kennismaken met cultuureducatie. Op locatie Hart, het Slachthuis of gewoon bij jou op school. Je hoeft alleen nog te kiezen welke creatieve workshops uit het aanbod je wilt opnemen en op welke locatie het plaatsvindt. Hart doet de rest. Zo plan je in een handomdraai een unieke CKV-dag voor jouw leerlingen of bijvoorbeeld de opening of afsluiting van het schooljaar.


Klik hier voor meer informatie over de Art Tour
Creatieve workshops naar keuze voor tot wel 120 leerlingen tegelijk. Bij Hart of op school.


Klik hier voor meer informatie over de Band Tour
Muzikale workshops bij het Slachthuis waarbij wordt toegewerkt naar samenspel in een band.

Bijeenkomsten

Hart organiseert inspirerende netwerkbijeenkomsten voor docenten en cultuuraanbieders.

> Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende bijeenkomst

Maatwerk

Heb je als school plannen voor een project of cultuurdag waarin kunst en cultuur centraal staat? Of ben je op zoek naar specifiek aanbod dat aansluit bij een bepaald onderwerp? We denken graag mee! Hart Kenniscentrum Cultuuronderwijs kan voor jou op zoek gaan naar de juiste partners en meehelpen bij de organisatie van een activiteit.

Contact
Eske Scheele
T 023 553 04 12
escheele@hart-haarlem.nl