Ga direct naar inhoud

Beeldende Kunst

Bij Hart kun je allerlei cursussen volgen op het gebied van beeldende kunst. Van een cursus tekenen tot een cursus schilderen met aquarel, gouache of acryl. Er zijn cursussen voor kinderen en volwassenen, voor zowel beginners als gevorderden.

Haarlem Ateliers - Beeldhouwen

Bij Haarlem Ateliers kun je je in je eigen tempo ontwikkelen. Deelnemers werken wekelijks aan hun zelfgekozen onderwerp.

Haarlem Ateliers - Edelsmeden

Bij Haarlem Ateliers kun je je in je eigen tempo ontwikkelen. Deelnemers werken wekelijks aan hun zelfgekozen onderwerp of aan de hand van een thema.

Haarlem Ateliers - Schilderen

Bij Haarlem Ateliers kun je je in je eigen tempo ontwikkelen. Deelnemers werken wekelijks aan hun zelfgekozen onderwerp.

Modeltekenen naar levend naakt model

Tijdens deze cursus modeltekenen leer je het zien van verhoudingen en hoe die goed op papier te krijgen. Je leert de grote lijnen en verbanden ...

Schilderen met aquarel en gouache

Aquarelleren is een samenspel van techniek en toeval. In deze cursus leer je stap voor stap vaardigheden te ontwikkelen.

Schilderen Vervolg (Acryl)

Beschik je over voldoende basisvaardigheid in het schilderen? In deze cursus krijg je aandacht voor de techniek van het schilderen in relatie tot de ...

Seasons Art Class

Gedurende 14 weken onderzoeken we vier mediums: tekenen, aquarelleren, acrylverf en oliepastelkrijt.

Tekenen en schilderen - Jeugdcursus

Hou je ervan om je tanden te zetten in spannend en goed teken- en schilderwerk? Dan wordt je daar tijdens deze cursus bij geholpen.

Tekenen en schilderen - Kindercursus

Je kunt kiezen uit een schat aan materialen, zoals verf, grafiet, verschillende soorten krijt, kleurpotlood, inkt en ecoline.

Tekenen en schilderen - Model Portret

Het portretteren van mensen is een boeiende kunstvorm. Scherp waarnemen en technische beheersing zijn daarbij belangrijke vaardigheden.

1 2  »