Ga direct naar inhoud

Beeldende Kunst

Bij Hart kun je allerlei cursussen volgen op het gebied van beeldende kunst. Van een cursus tekenen tot een cursus schilderen met aquarel, gouache of acryl. Er zijn cursussen voor kinderen en volwassenen, voor zowel beginners als gevorderden.

Beeldhouwen | Haarlem Ateliers

Bij Haarlem Ateliers kun je je in je eigen tempo ontwikkelen. Deelnemers werken wekelijks aan hun zelfgekozen onderwerp.

Edelsmeden | Haarlem Ateliers

Bij Haarlem Ateliers kun je je in je eigen tempo ontwikkelen. Deelnemers werken wekelijks aan hun zelfgekozen onderwerp of aan de hand van een thema.

Little Artists

Kunst workshops voor kinderen met thema's uit de kunstgeschiedenis.

Schilderen | Haarlem Ateliers

Bij Haarlem Ateliers kun je je in je eigen tempo ontwikkelen. Deelnemers werken wekelijks aan hun zelfgekozen onderwerp.

Schilderen met aquarel en gouache

Aquarelleren is een samenspel van techniek en toeval. In deze cursus leer je stap voor stap vaardigheden te ontwikkelen.

Schilderen Vervolg (Acryl)

Beschik je over voldoende basisvaardigheid in het schilderen? In deze cursus krijg je aandacht voor de techniek van het schilderen in relatie tot de ...

Teken en schilderscursus van Seasons Art Class

CURSUS VOL | Het is helaas niet meer mogelijk om je voor deze cursus aan te melden. Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.

Tekenen en schilderen - Kindercursus

Je kunt kiezen uit een schat aan materialen, zoals verf, grafiet, verschillende soorten krijt, kleurpotlood, inkt en ecoline.

Tekenen en schilderen - Technische vaardigheden

In deze cursus leer je teken- en schildervaardigheden eigen te maken.

Tekenen en schilderen met acryl

Door het tekenen en schilderen vanuit verschillende kunsthistorische invalshoeken toe te passen, verbreed je niet alleen het inzicht in de kunst, ...

1 2  »