Houd je van dansen en lijkt het je leuk om dit samen met andere mensen uit de buurt te gaan doen? Doe mee en word onderdeel van een dansvoorstelling vol spel, muziek en (moderne) dans. Uiteraard op jouw eigen wijze en in jouw eigen tempo. We starten in februari in Schalkwijk!

Hoe gaat het in zijn werk?
Meld je aan voor Dans, dans². Iedereen is welkom: jong & oud, met of zonder rolstoel/rollator. In zeven bijeenkomsten werk je toe naar een eindpresentatie. Tijdens de repetities creëer je eigen dansmateriaal aan de hand van opdrachten van de choreograaf van Danstheater VOS. Tijdens de repetities repeteren er ook twee professionele dansers mee. Je hoeft geen danservaring te hebben om mee te doen. Alleen enthousiasme telt. We werken toe naar een eindpresentatie in Schalkweide. Bewoners van het woonzorgcentrum, vrienden, familie en andere geïnteresseerden zijn daarbij van harte welkom. Vind je zeven keer misschien te veel? Laat het vooraf weten dan kijken we naar de mogelijkheden. Ben je benieuwd of dit iets voor je is? Kom dan naar de gratis proefles. Je bent van harte welkom op dinsdag 7 februari tussen 14.00 en 15.30 uur bij Schalkweide.

Lesdag & tijd
Dinsdagmiddag
14.00-15.30 uur

Data
7 (proefles), 14, 21, 28 februari
7, 14, 21, 28 mrt.

Eindpresentatie
4 april om 14.00 uur

Locatie
Schalkweide, Floris van
Adrichemlaan 15, Haarlem

Kosten
€ 28.- in totaal voor
7 repetities incl. koffie/thee*Kun je niet meedoen vanwege de deelnamekosten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Daniëlle Noordermeer, artistiek leider bij Danstheater VOS. Tel: 06 125 490 23. E-mail: danielle@danstheatervos.nl

Het project is in een samenwerking tussen Danstheater VOS, Kennemerhart Oppeppers, Sint Jacob en Hart. Mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdrage van het VSBfonds, het Lang Leve Kunst Fonds, Gemeente Haarlem, Bavostichting en het Univé Noord-Holland Ledenfonds.