CULTUURKRACHT LIVE

Het cultuureducatiefestival van Zuid-Kennemerland

Enthousiast kijken we terug op woensdag 10 april 2024, CULTUURKRACHT LIVE, het evenement voor po leerkrachten, vo docenten, schoolleiders, cultuurprofessionals en -organisaties. Centraal stond hoe we SAMEN kunnen bijdragen aan de culturele ontwikkeling van ALLE kinderen en jongeren in Zuid-Kennemerland. Het was een dag van ontmoeting, het ontdekken van je eigen kracht en die van anderen, van inspiratie en verwondering.

We willen alle deelnemers en iedereen die ons heeft bijgestaan hartelijk bedanken om dit evenement mogelijk te maken. Van Firma Reuring voor hun inhoudelijke muzikale toevoeging, Karim Amghar voor zijn inspirerende speech tot aan de workshopleiders; Maarten Bel, Sandra de Weijze, Lisa Giezen | filmvakdocent Schuur, Michiel Vaanhold van Filmhub Noord Holland, Milan Schleijpen en Sanne van Stekelenburg van IJsbeerINC., Melissa Bremmer van Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en LKCA en niet te vergeten Schuur, Teylers Museum, Mix it, Frans Hals Museum, T.W.O.-Dance en Pakje Kunst.

We hopen dat iedereen boordevol nieuwe ideeën naar huis is gegaan.

Bekijk hier de aftermovie

Aftermovie CULTUURKRACHT LIVE
karim amghar
Vanessa Koster

Meer informatie?

Wil je verder aan de slag met de inhoud van de krachtsessies? Klik dan op de krachtsessie onderaan deze pagina.

Heb je een vraag over cultuureducatie in Zuid-Kennemerland? Neem contact op met het Kenniscentrum van Hart. kenniscentrum@hart-haarlem.nl

Logos partners

CULTUURKRACHT LIVE werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Haarlem en Fonds voor Cultuurparticipatie.

Bekijk hieronder alle krachtsessies

Deel dit