Op zaterdag 25 juni tussen 10:00-17:00 uur is de Goudmakersdag, een feestelijke eindpresentatie van Goudmakers editie Haarlem Noord. Een dag vol kunst & cultuur.

Nieuwsgierig geworden? Ga op ontdekkingstocht in de wijk en bekijk één of meerdere presentaties van buurtbewoners. Ontdek hoe leuk het is om samen te creëren en elkaar beter te leren kennen. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de presentaties van de zeven Goudmakers teams.

Er is een expositie met beeldende brieven, een buurttheatervoorstelling, een percussieconcert, een mobile van vogels van mozaïek, een kunstwerk van stof uit kleding afkomstig uit de wijk, verrassende straatkunst en een swingend optreden vol beweging en dans. De eindpresentaties kun je zien en ervaren op verschillende locaties in Haarlem-Noord. Reserveren is niet nodig en alles is gratis te bezoeken. Het volledige programma vind je op www.goudmakers.nl


Goudmakers is een samenwerking tussen Hart, Kennemerhart Oppeppers en Stichting GoudenVerhalen. Dit project is mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdrage van de gemeente Haarlem, VSBfonds, stichting RCOAK, Stichting Hofje Codde en Van Beresteyn en J.C. Ruigrok stichting.