Goudmakers gaat binnenkort weer van start en dit keer in Haarlem Oost! Vanaf mei kunnen inwoners van deze wijk, samen met buurtbewoners, meedoen aan allerlei creatieve workshopreeksen. 

Denk hierbij aan dansen, toneelspelen, kunstwerken maken van klei of hout, muziek maken en meer. Professionele creatieve makers, zoals kunstenaars, theaterdocenten en dansers, begeleiden de sessies. Vanaf mei starten de eerste workshops op verschillende plekken in Oost. Tijdens Goudmakersdag op zondag 7 juli zijn de resultaten te bewonderen en is iedereen welkom om te komen kijken.


Meer informatie en aanmelden

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is? Surf naar www.goudmakers.nl om het volledige workshop-programma te bekijken en om je aan te melden. Goudmakers is een samenwerking van Hart, stichting Gouden Verhalen en Kennemerhart. Met Goudmakers willen we mensen uit de wijk samenbrengen om creatief bezig te zijn. Dit project is mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdrage van Gemeente Haarlem, Lang Leve Kunst Fonds en het Cultuurfonds.