Dit jaar organiseren Hart en Music on the Block maandelijks een jamsessie bij Slachthuis voor jongeren tot en met 20 jaar. Iedere 1e maandag van de maand kun je vrijblijvend mee komen spelen op je eigen instrument.

Een jamsessie is een evenement waar muzikanten bij elkaar komen om spontaan samen muziek te maken in een onvoorbereide vorm. Speel je een instrument of zing je? Dan kun je meedoen aan een jamsessie. Iedereen is welkom en het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe lang je al speelt. Als je een klein beetje akkoorden kunt spelen, dan kun je al mee komen jammen.

De maandelijkse jamsessie in het Slachthuis is een laagdrempelig evenement om jongeren te stimuleren om vaker samen muziek te maken en het is een leuke manier om andere muzikanten te ontmoeten. Wil je graag vrienden maken die ook van muziek houden? Dan is dit de ideale gelegenheid. En wie weet ontmoet je hier je toekomstige bandgenootjes. Wil je liever alleen komen luisteren? Dan kan dat ook. Bestaande bands zijn ook van harte welkom om hun muziek te laten horen.

De maandelijkse jamsessies bij slachthuis worden begeleid door Joshua Aaron.

Wat handig is om mee te nemen naar een jamsessie:
- (bas)gitaar (+kabel)
- oordoppen (ook te koop bij de bar)
- drumstokken (als je die hebt)
Er zijn altijd een keyboard, drumstel en voldoende microfoons aanwezig.

De 1e editie van dit schooljaar vindt plaats op maandag 2 oktober 2023, van 18.30-20.30 te Slachthuis Haarlem, Rockplein 6. Deelname is gratis.