Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

HIT | Meest gestelde vragen

Nieuwsgierig geworden maar heb je nog vragen? Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe gaat het HIT om met COVID-19?
In verband met de huidige onzekerheden rondom COVID-19 is het programma voor het HIT 2021 aangepast. Met dit programma kan het HIT in ieder geval doorgaan. Naast online activiteiten zijn er fysieke activiteiten waarvan we hopen dat ze kunnen plaatsvinden. Mocht de situatie daarom vragen, dan is het mogelijkheid om alles online te organiseren.

Wat is het thema?
Het thema van het HIT 2021 was 'HIT goes wild'. Maar geen nood, jouw talent of werk hoeft daar niets mee te maken te hebben. We vinden het gewoon leuk om het HIT een beetje wild aan te kleden, grrr.

Ik zie mijn categorie er niet bij staan, kan ik me wel inschrijven?
Natuurlijk! Wij zijn op zoek naar allerlei soorten creatief talent. Stuur ons een appje met jouw talent en wij helpen jou met het inschrijven in de juiste categorie.

Wat gebeurt er met de foto’s en video’s die het HIT van mij heeft of maakt?
We vinden het leuk om al het HIT-talent te laten zien en horen aan de buitenwereld. We gebruiken de foto’s en filmpjes ter promotie van het HIT op onze website en social media. Maar natuurlijk alleen als jij dat ook wilt! In het inschrijfformulier kun je aangeven of je het goed vindt of liever niet wilt.

Moet mijn werk of act af zijn op het moment dat ik me inschrijf?
Nee, dat hoeft niet. Je kunt het HIT gebruiken om jouw werk met hulp van de andere deelnemers en de coaches vorm te geven. Natuurlijk is het wel fijn om al een idee of onderwerp te hebben. Zorg dat je in ieder geval materiaal hebt waarmee je tijdens de eerste ontmoeting met je coaches aan de slag kunt. Bijschaven kan altijd nog! Let op: het HIT is geen plek om bijvoorbeeld een instrument te leren bespelen. Het HIT is een plek waar we je kunnen helpen om je instrument nog beter te leren kennen.

Ben ik wel goed genoeg om mee te doen aan het HIT?
Ook Beyoncé, Ai Weiwei en Igone de Jongh zijn ooit ergens begonnen. Het maakt voor deelname aan het HIT niet uit hoe ver jij bent met het ontwikkelen van je talent. Ook de ervaring maakt niet uit, die doe je tijdens het HIT namelijk op! We helpen je graag met het zetten van een volgende stap. In het inschrijfformulier kun je aangeven wat je graag wilt leren.

Wie zijn de coaches?
Aan iedere categorie zijn twee coaches gekoppeld: een professional met veel ervaring en een professional in opleiding. De coaches gaan jou voorzien van tips, tricks, inspiratie en challenges. En jij kunt al je vragen bij hen kwijt. De coaches van het HIT 2022 zijn nog niet bekend. We kijken aan de hand van de inschrijvingen per categorie welke coaches het beste aansluiten bij de deelnemers en hun talenten.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het HIT?
Dat is lastig te zeggen. We hopen natuurlijk dat je naast je schoolwerk ook lekker bezig bent met repeteren, maken of bedenken. De data van het HIT 2022 worden later bekend gemaakt.

Wat kan ik winnen?
Jouw talent is al een cadeautje op zich! Alleen heb je soms wat inspiratie en begeleiding nodig om te begrijpen hoe je dat talent het beste kunt gebruiken. Het HIT helpt je daarbij. Daarvoor hoef je alleen maar mee te doen. De talenten die zich in juni het meest hebben ontwikkeld en waar de coaches het meest potentie in zien maken kans op de felbegeerde HIT award, optredens en een geldbedrag om hun talent verder te ontwikkelen. En wie weet houd je er ook nog een club vrienden aan over die dezelfde passie hebben als jij, hoe tof is dat! Het belangrijkste vinden we dat we heel veel plezier hebben met elkaar en er een feestje van maken!

Staat jouw vraag er niet tussen? 
Hopelijk hebben we jouw vraag al kunnen beantwoorden. Mocht dit niet zo zijn, stuur dan een appje, slide in onze DM of email.


Contact