Link & Learn | vakspecialist drama

Heb jij de opleiding vakspecialist drama gevolgd of geef je regelmatig dramalessen? Sluit aan bij het leernetwerk vakspecialist drama voor het Primair Onderwijs!

´Ervaringen delen en inspiratie opdoen. Dat werkt enorm stimulerend!” volgens docent Loes Bastiaanse.

Vakspecialisten drama in PO deelden hun ervaringen en kennis tijdens de 1e bijeenkomst van het vakspecialist drama op 12 oktober. Hoe is het om als geschoolde drama vakspecialist voor de klas te staan? Waar loop je tegenaan? Herkennen collega’s dat ook en hoe gaan zij om met verschillende uitdagingen? Docent Mieke: “Het is fijn dat je mensen treft die hetzelfde als jij ervaren. Je voelt je gesteund.’

Het was een avond vol dankbare uitwisselingen en er is heel veel nieuwe inspiratie opgedaan door met elkaar nieuwe werkvormen door te nemen. Want ook al ben je gespecialiseerd drama vakdocent, inspiratie en nieuwe handvatten zijn altijd welkom. Docent Mieke: “Je hoeft niet het wiel zelf uit te vinden.”

De volgende bijeenkomst heeft het thema: ‘Inspiratie en doorgeven.’ Hoor waardevolle tips en trics en leer hoe je jouw collega’s mee kan nemen in het drama vak.  

Loes Bastiaanse, voormalig trainer van de opleiding vakspecialist drama en Mieke Weisscher, leerkracht én vakspecialist, bieden jullie een inspirerende avond!

Datum
wordt binnenkort bekend gemaakt

Meer informatie
Stuur een mail naar Emilie Alders ealders@hart-haarlem.nl