Workshops Kunst met je handen

Ben je leerkracht in het primair onderwijs en wil je je vaardigheden voor beeldende vakken verder ontwikkelen? Of wil je geïnspireerd worden om met nieuwe materialen en technieken aan de slag te gaan? Dan is deze workshopreeks iets voor jou!

Kunst met je Handen | 2D en 3D
In de workshopreeks Kunst met je handen trapt kunstvakdocent Kiki Hoogland af met het thema ‘2D/3D’. In deze workshop, verdeeld over twee woensdagmiddagen, ga je via procesgerichte didactiek onderzoekend en ontwerpend aan de slag. Dit gebeurt op eigen groepsniveau (1 t/m 8) en kijkend naar de leerdoelen en thema’s uit het curriculum. Daarbij komen technieken en materialen aan de orde om je eigen vaardigheden in beeldende vorming te versterken. Ieder kind is uniek en dat is terug te zien in de unieke eindresultaten! 

Deze workshopreeks is op maat gemaakt voor po leerkrachten. De twee workshops vinden plaats in Atelier Haarlem Noord, dit is het atelier van Kiki zelf, aan de Planetenlaan 5 (oude Nova College) in Haarlem Noord.

Voor wie?
Leerkrachten Primair Onderwijs uit Haarlem, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal.

Datum
Woensdag 28 februari en woensdag 6 maart 2024

Tijd
15:30 -17:30 uur

Locatie
Atelier Haarlem Noord, Planetenlaan 5, Haarlem (oude Nova college)

Aanmelden
Deze scholing zit vol. Je kan je wel aanmelden, dan zetten we op je op de wachtlijst. Als er een plekje vrijkomt, nemen wij contact met je op. Meld je hier aan. Je meldt je aan voor beide dagen! 

Meer informatie
Stuur een mail naar kenniscentrum@hart-haarlem.nl

Hart gaat nog meer workshops Kunst met je handen organiseren! Meer informatie volgt z.s.m. op deze pagina.