Reinder Oldenburger

Gitaar docent

Reinder Oldenburger studeerde in 2007 af aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hier nam hij les op gitaar bij onder andere Rene van Barneveld, Jack Pisters, Martijn van Agt en Arnold van Dongen. 

In 2008 voegde Reinder zich bij de band van Mina Caputo (Life of Agony, NYC) waarmee op Europees niveau gespeeld werd en al snel een nieuwe samenwerking ontstond met Mina in de vorm van een muzikaal duo onder de naam The Neptune Darlings. Vervolgens verhuisde Reinder naar New York City waar hij naast optredens aan Mina’s zijde in legendarische clubs zoals The Mercury Lounge, Joe’s Pub en Rockwood Music Hall, actief was in de experimentele rockband TKTTSM. In 2017 ging Reinder door naar Los Angeles waar hij gevraagd werd deel uit te maken van Ocean Hills, de nieuw-opgerichte band van Ignite / Pennywise zanger Zoli Teglas. Na enkele opname- en schrijfsessies met Zoli in Budapest en Los Angeles kwam het debuut album van Ocean Hills uit in 2020.

Iedereen is welkom voor gitaarlessen; van jong tot oud en van beginners tot gevorderden. Lessen kunnen worden gegeven op zowel elektrische als akoestische gitaar. Aangezien iedereen anders is wordt de invulling van de lessen gedreven door de wensen en voorkeuren van de leerling. Hierdoor verkrijgt de leerling op een organische wijze kennis en vaardigheden op het instrument. Uitgangspunt is dat muziek maken altijd leuk en inspirerend moet zijn!

 

Cursussen van deze docent

gitaarles

Gitaarles

Gitaarles op electrische en/of akoestische gitaar bij het Slachthuis.

Bekijk dit item

Deel dit