Na twee succesvolle edities van Goudmakers in Haarlem Noord gaat Goudmakers in het voorjaar van 2024 verder met een editie in Haarlem Oost. Bewoners van Noord die de smaak te pakken hebben kunnen overigens wel nog steeds meedoen aan culturele activiteiten in hun eigen buurt. Samen met een aantal enthousiaste cultuurprofessionals is er namelijk blijvend aanbod voor hen gecreëerd.

Een aantal groepen maakt een doorstart en daarnaast worden er ook nieuwe workshops aangeboden. Door het aanbieden van HaarlemPas korting hopen we ook dit aanbod voor iedereen betaalbaar te houden.

Hier kun je op dit moment aan meedoen:


Cursus ''Jouw leven in beeld''

In 5 bijeenkomsten van 2 uur ga je jouw leven in beeld brengen. Wie ben je? Wat is jouw verhaal? Onder leiding van Brenda Amsing ga je fotograferen, creëren en associëren, knippen en plakken om zo de schoonheid van de beelden van je eigen leven te tonen. Ben je benieuwd of het wat voor je is? Meld je aan voor de gratis proefles op dinsdagochtend 21 november.
Dag en tijd | Dinsdagochtend 9.30-11.30 uur
Data | 5, 12 en 19 december en 9 en 16 januari
Locatie | Wijkgebouw Hof van Eden, Muiderslotweg 222a

Meer info vind je hier op de website van Goudmakers.

Cursus Spelenderwijs theater

Merijn van Beusekom van Studio sjeu laat je in zes lessen de beginselen van theater ontdekken en jezelf hierin ontwikkelen. Je staat veel samen op de speelvloer, maar gaat zelf ook scènes bedenken en maken. Ben je benieuwd of het wat voor je is? Meld je dan aan voor de gratis proefles op vrijdag 15 december.
Dag en tijd | vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur
Data | Proefles op vrijdag 15 december, cursus op 12, 19, 26 januari, 2, 9, 16 februari
Locatie | Shelter Haarlem, Eksterlaan 1, Haarlem Noord (nabij Marsmanplein)

Meer info vind je hier op de website van Goudmakers. 

Cursus Mozaïek

Doe mee met de cursus mozaïek. In 5 bijeenkomsten van 2.5 uur kun je werken aan je eigen werkstuk. Docente Annemarie Sybrandy neemt diverse gekleurde tegels, servies en glimmers mee om op jouw gekozen ondergrond te plakken. Ben je benieuwd of het iets voor je is? Meld je aan voor de gratis proefles op dinsdag 9 januari van 13.30-16.00 uur.
Dag en tijd | Dinsdagmiddag 13.30 – 16.00 uur
Data | Proefles op 9 januari, cursus op 23, 30 januari en 6, 13, 27 februari
Locatie | Ontmoetingsruimte Nieuw Delftweide | Herman Gorterstraat 1

Meer info vind je hier op de website van Goudmakers.


Het vervolgaanbod in Haarlem Noord is toegankelijk voor iedereen. Ook mensen van buiten Haarlem Noord kunnen deelnemen.

Meer weten over Goudmakers? www.goudmakers.nl