Wil jouw kind op muziekles, maar weten jullie nog niet welk instrument het meest aanspreekt? Liever eerst verschillende instrumenten uitproberen voordat je een keuze maakt? Kom dan naar het Proeflokaal bij Slachthuis in Haarlem Oost!

Voor kinderen van 5 t/m 8 jaar is het soms duidelijk dat ze een instrument willen gaan spelen maar vaak nog lastig om te beslissen welk instrument ze het leukst vinden. Kinderen die vrijblijvend willen kennismaken met verschillende instrumenten kunnen terecht in het ‘proeflokaal’. Docent Jorn ten Ham geeft een korte uitleg over ieder instrument en uiteraard is er de mogelijkheid om ze allemaal uit te proberen. Zo maak je in anderhalf uur kennis met het drumstel, de gitaar, de basgitaar, de piano en zang.

Het proeflokaal vindt plaats op alle woensdagen van 1 november t/m 20 december, van 13:00 tot 14:30 uur. Meedoen is gratis en je kunt spontaan binnenlopen. Er kunnen maximaal 8 kinderen per editie meedoen. Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan vooraf aan via jorntenham@live.nl.

Als vervolg op het proeflokaal kun je een korte proeflessenreeks volgen. Je krijgt drie drumlessen, drie gitaarlessen, drie pianolessen en drie zanglessen van drie kwartier. In twaalf weken verdiep jij je in deze instrumenten om te ontdekken wat jou het meest aanspreekt. Je hoeft thuis voor deze lessen nog niet zelf het instrument te hebben. Van huiswerk is nog geen sprake. Ook deze proeflessenreeks wordt voorlopig gratis aangeboden! Je schrijft je in voor twalf lessen en je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving. Interesse? Stuur een mailtje naar jorntenham@live.nl.