Ga direct naar inhoud

Het Mysterie van de Grote Mensen

Aanbieders
Dakzonderhuis

De één verzamelt voetbalplaatjes, de ander schelpen. Maar Jo (7) heeft een andere fascinatie: hij verzamelt
volwassenen en stopt ze in een schoenendoos. Door ze te begluren probeert hij al hun geheimen te ontrafelen. Wat doen je ouders als jij slaapt? En waar blijven overblijfmoeders na het overblijven? Je ziet het in Het Mysterie van de Grote Mensen.

Jo spiekt dag en nacht door de gaatjes van zijn schoenendoos naar de Grote Mensen om erachter te komen wat hun geheimen zijn. Maar Jo’s volwassenen zijn bepaald geen makkelijke huisdieren. Af en toe, als Jo even niet oplet, ontsnapt er zelfs eentje uit zijn schoenendoos. Wat in de voorstelling begint met Jo en z’n doos, transformeert tot een illusionistisch schouwspel waarbij volwassenen in alle hoeken verschijnen en verdwijnen ... Lukt het Jo om zijn Grote Mensen in toom te houden?

De voorstelling vindt plaats op dinsdag 5 oktober 2021.

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Stip producties via nina@stipproducties.nl. De kosten komen voor rekening van de school.

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: Opgroeien

Voorwaarden: De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Doelgroepen

Onderwijstype
PO
Leerjaren
Groep 3, 4

Soort activiteit

Voorstelling bij podia

Classificatie

Disciplines
Theater

Waar & wanneer

Periode
5 oktober 2021
Aanbieder
Toneelschuur