CultuurMenu

Het CultuurMenu 2023/2024 is bekend! Het CultuurMenu bestaat uit een vernieuwd, kleurrijk, uitdagend en divers aanbod workshops in de klas, voorstellingen op school, voorstellingen in de zalen en museumbezoeken.

De keuze van jouw school kan van dinsdag 4 april t/m vrijdag 21 april 2023 door de Intern Cultuurcoördinator worden ingestuurd via mijn.hart-haarlem.nl 

Workshop in de klas
Nieuw en themagericht aanbod
De workshops in de klas binnen het CultuurMenu 2023/2024 zijn vernieuwd! Het nieuwe aanbod kan je vinden door in het filter het trefwoord “Nieuw” te gebruiken. Tevens zijn er workshops ontwikkeld die aangepast kunnen worden aan de onderwijsthema’s. Dit themagerichte aanbod kan je vinden door in het filter het trefwoord “Thema” te gebruiken.

Voorstellingen in de zalen
Vol trots tonen wij jou de voorstellingen voor het CultuurMenu 2023/2024. In samenspraak met de programmeurs van Schuur, PHIL Haarlem en de Stadsschouwburg hebben we de beste Nederlandse jeugdtheatergezelschappen weten te strikken. Speciaal voor de Haarlemse, Heemsteedse, Bloemendaalse en Zandvoortse leerlingen hebben we de mooiste schoolvoorstellingen geprogrammeerd.

Museumbezoeken
Het CultuurMenu 2023/2024 staat ook dit jaar weer bomvol met mooie activiteiten van verschillende musea uit Zuid-Kennemerland. Het nieuwe aanbod kan je vinden door in het filter het trefwoord “Nieuw” te gebruiken.

Wil je meer weten over het CultuurMenu? Lees dan de achtergrondinformatie.

Aantal activiteiten: 174

Er zijn nog geen resultaten. Kies eerst een school.