CultuurMenu

CultuurMenu is een structureel cultuureducatieprogramma voor alle basisscholen in Zuid-Kennemerland. Het doel van CultuurMenu is dat elke leerlingen uit de regio Zuid-Kennemerland aan het einde van de basisschoolperiode bekend en vertrouwd is met kunst en cultuur in het algemeen, de plekken in de stad waar ze worden beoefend en getoond en de omgeving en locaties waarin de leerling opgroeit. CultuurMenu is een kennismakingsprogramma en staat voor het (mee)maken en beleven van verschillende vormen van kunst en cultuur, zoals muziek, literatuur, dans, theater en erfgoed.

CultuurMenu 2024-2025
CultuurMenu gaat vernieuwen en de eerste stappen worden genomen in de programmering voor CultuurMenu 2024-2025. Het programma gaat nog meer ruimte bieden voor het selecteren op thema bij workshops in de klas en museumbezoeken. Bij de theatervoorstellingen blijven de disciplines theater, dans, muziek en en de verwondering voorop staan. 

De programmering voor CultuurMenu 2024-2025 komt op dinsdag 2 april 2024 online te staan. Inschrijven is mogelijk van maandag 27 mei 2024 tot vrijdag 7 juni 2024.

Lees meer over CultuurMenu.

Aantal activiteiten: 175

Er zijn nog geen resultaten. Kies eerst een school.