Zangles bij Hart Muziekschool! Leuke zanglessen gegeven door enthousiaste conservatorium gediplomeerde zangdocenten.

De zangdocenten van Hart Muziekschool helpen je graag jouw zingen op een hoger niveau te brengen! Zij hebben allen veel ervaring met het geven van zanglessen en zijn experts op het gebied van zangtechniek, expressie en muzikale begeleiding. Ze stemmen de zangles af op de leerling en werken samen andere docenten van Hart Muziekschool om de mogelijkheid te bieden om samen te spelen met andere instrumenten (zoals piano, gitaar of een bandje).

Alle zangdocenten van Hart Muziekschool zijn afgestudeerd op verschillende conservatoria. Ze hebben ieder hun eigen specialiteiten op het gebied van zang. Meer info over de docenten (specialiteiten en tarieven) kun je vinden door in de rechter kolom op de naam van de betreffende docent te klikken. 

Lastig kiezen? Vraag hier een proefles aan. Je kunt dan meteen aangeven wanneer je beschikbaar bent. 

NB Wij raden aan om kinderen jonger dan 8/9 jaar niet voor zangles aan te melden maar voor een groepsles zoals het Haarlems kinderkoor. Onze ervaring is dat deze meer speelse lesvorm meestal beter past bij de jongere kinderen. Maar mocht je voor jouw kind jonger dan 8/9 jaar, toch liever wel prive- of duozangles hebben, dan is dat natuurlijk wel mogelijk! Geef dan op het proeflesformulier aan dat je kind jonger is dan 9 jaar. Dan neemt 1 van de docenten contact met je op om even te overleggen.

Praktisch

Hart Muziekschool verzorgt als vereniging van zelfstandige muziekdocenten de muzieklessen in het gebouw van Hart.

Voor gerichte informatie over proeflessen, lesdagen, lestypes, tarieven, inschrijven en telefoonnummers verwijzen we je naar de website van de Hart Muziekschool.

Zangles Haarlem
Cursus Hart Muziekschool | zangles - pop en jazz
Discipline Muziek | Zang, Zang