Monique Verkerk

Improvisatie Trainer-Coach

Na een aantal jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt besloot Monique om van haar passie, improvisatietheater, haar werk te maken. Het geven van workshops en trainingen met toegepaste improvisatietheater. Nu werkt ze voornamelijk met jongeren en volwassenen.

Zo geeft zij TaalTheater waar spelenderwijs gewerkt wordt aan het lef en het zelfvertrouwen om de taal toe te passen. Ook geeft zij Young Leaders trainingen m.b.t. persoonlijke ontwikkeling (DMT).

Monique: “Je hoeft nooit iets te doen wat je écht niet wilt, het enige wat ik van je vraag, is dat je het plezier opzoekt! We willen het graag allemaal in één keer goed doen. Soms zijn we zelfs bang dat als iets niet goed genoeg is, dat wij zélf niet goed genoeg zijn! De angst voor het falen maakt ons onzeker, schaadt ons zelfvertrouwen. Daarom is het super waardevol om weer te ontdekken wat er gebeurt als je geen controle meer wilt hebben en comfortabel wordt met fouten maken. Daarom is mijn motto dan ook: fout is goud.”

 

Cursussen van deze docent

Cursus Hart Haarlem Theatersport

Kennismaking Theatersport

Kennismaken met het fenomeen improvisatietheater! Geen (toneel)ervaring nodig. Een gezellige avond met een hoge fun-factor!

Bekijk dit item
Kennismaking Theatersport 3

Kennismaking Theatersport Vervolg

Deze cursus is voor mensen die in ieder geval de Kennismakingscursus Theatersport 1 hebben doorlopen of in het verleden al eerder ...

Bekijk dit item

Deel dit