De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat er weer Vakantie Fundays aan komen! Deze zomer kun je tijdens de vakantie maar liefst twee keer meedoen en wel op 27 juli en 31 augustus!

Voor wie?
Kinderen van 6 t/m 16 jaar met een beperking.

Kosten?
Er zijn geen kosten aan verbonden, je kunt gratis meedoen.

Wanneer?
Meedoen kan op 27 juli of 31 augustus. Op beide dagen meedoen mag ook!

Waar?
DSK, Jac. van Looystraat 29A, 2032 ZA Haarlem

Wat gaan we doen?
Alle Vakantie Fundays bestaan uit een combinatie van culturele en sportieve workshops. Hieronder kun je lezen welke workshops er in de zomer op het programma staan.

De workshops op 27 juli
Doe mee aan de drama workshop met Hannah waarbij je samen aan de slag gaat met echt toneelspelen! De sport workshop bestaat dit keer uit G-honk en softbal, spannende teamsporten waarbij je de bal met een knuppel wegslaat en snel moet rennen om punten te scoren, terwijl de tegenpartij probeert te bal terug te brengen.

De workshops op 31 augustus
Muziek aan en bewegen maar! Want we gaan de leukste dansjes leren met Dayna Dance. Daarnaast kun je meedoen aan G-voetbal, waarbij je natuurlijk probeert de bal zoveel mogelijk in het doel van de tegenpartij te schieten!

Aanmelden
Je kunt je via dit formulier aanmelden voor een of beide dagen. 

Elke vakantie organiseren Hart, Stichting de Baan en SportSupport een creatieve dag vol beleving, beweging en ontmoetingen voor kinderen met een beperking. Houd onze agenda in de gaten om te zien op welke data de Vakantie Fundays plaatsvinden.