Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Leer Foutloos Rekenen in 12 weken. Geschikt voor kinderen uit groep 6,7 en 8.

Elk kind heeft het in zich om foutloos te kunnen rekenen. Wij zien dit elke dag in de praktijk. Wat doen wij anders dan de basisschool? Onze instructie is helder, en onze leerlingen krijgen voldoende oefening. Met als resultaat: na 12 weken kan jouw kind foutloos rekenen en beheerst het de volledige basisschoolstof. Dit heeft vaak grote impact op het zelfvertrouwen van het kind. Jouw kind gelooft weer in zichzelf en dat is onbetaalbaar!

Praktisch

De cursus duurt 12 weken en bestaat uit een wekelijkse les van 2 uur en daarnaast 24/7 begeleiding van de docent. Na afronding van de cursus blijft de leerling welkom voor gratis opfrislessen en citotraining. Zo garanderen wij het beste resultaat voor jouw kind en begeleiden wij hem/haar tot aan de middelbare school.

Gratis proefles
Inschrijven voor een gratis proefles of direct inschrijven voor een cursus kan via de website www.foutloosrekenen.nl. Hier vindt je ook informatie over andere cursussen van het Nederlands Mathematisch Instituut. Inschrijven via de button op deze pagina is uiteraard ook mogelijk.