Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding
Nicolette Albada Jelgersma
Docent Proud Bear

Toen ik jaren geleden een training over positief communiceren met kinderen volgde was mijn oudste zoon Tom pas twee jaar oud. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik werd zó geraakt door de kracht van communicatie en het (h)erkennen van gevoel, dat het me niet meer losliet. De geleerde technieken paste ik toe in mijn contact met Tom en ik was overweldigd door het effect dat dit had op zowel hem als op mezelf en hoezeer het onze band verbeterde.

Inmiddels hebben mijn man Gijs en ik twee zoons: Tom van 12 en Rob van 9. Ook nu nog loop ik wel eens tegen de uitdagingen van het ouderschap aan, maar met de skills die ik heb verkregen weet ik elke dag weer dat ik die uitdagingen aankan.
Oorspronkelijk werkte ik als consultant en verandermanagement was een groot onderdeel van mijn werk. Na een burn-out, wilde ik echter een nieuw pad inslaan. Een pad dat dichter bij mezelf lag en bij mijn kernwaarden: verbinding, authenticiteit en liefde.

Cursussen van deze docent

Communiceren met tieners

Communiceren met tieners

Training communiceren met Tieners

Bekijk dit item
Proub Bear

Strijd tussen broers en zussen

Ben je de ruzies en het geschreeuw tussen je kinderen zat? Heb je er genoeg van om elke dag als scheidsrechter op te treden? Weet je niet meer wat ...

Bekijk dit item

Deel dit